Westra groene stroom boerderijstroom

Keydollar 100% groen dankzij de inkoop van groene stroom

Keydollar 100% groen dankzij de inkoop van groene stroom

Keydollar is overgestapt op écht groene stroom van Boerderijstroom. De mestscheider leverancier uit Balk neemt vanaf nu duurzame energie af van kleinschalige energieprojecten opgewekt door lokale boeren, ondernemers en particulieren uit Zuidwest Friesland.

Edze Westra, directeur van Keydollar: “Keydollar heeft gekozen voor Boerderijstroom vanwege de goede condities en de duurzaamheid. Op beide punten kwam Boerderijstroom als beste uit de bus. Boerderijstroom levert 100% groene stroom die volledig lokaal wordt opgewekt.

Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen. Boerderijstroom helpt ons deze herkomst nog verder te herleiden. Zo kwamen wij er achter dat één van onze klanten De Betonpleats uit Oudemirdum ook stroom produceert voor Boerderijstroom. Hoe mooi is dat?”, sluit Edze Westra af.

Over Boerderijstroom
Boerderijstroom wil lokale ondernemers die duurzame energie produceren rechtstreeks in contact brengen met consumenten en kleine ondernemers. De groene stroom komt uit eigen regio en is afkomstig van kleinschalige energieprojecten van lokale boeren, ondernemers en particulieren met zon- en windenergie. Het schoon opwekken van energie zorgt ook voor onze bijdrage aan goede doelen en duurzame projecten. En hiermee draagt Boerderijstroom bij aan haar missie: energie waar je blij van wordt!

Voor meer informatie ga naar www.boerderijstroom.nl