Grassappen scheiden

Keydollar Dry Bed haalt sappen uit gras

Naast veehouderijen worden onze Keydollar-mestscheiders ook in talloze andere situaties toegepast. 

Onze scheiders zijn namelijk niet alleen werkzaam in mest, maar ook in diverse andere producten. We hebben daarom regelmatig projecten en samenwerkingen, die u misschien niet direct bij een mestscheidingsproducent zou verwachten.

Zo werden we enige tijd geleden benaderd door Grassa; een bedrijf dat zich richt op het opwaarderen van gras (en andere soorten gewas) door middel van bioraffinage. Zij stelden ons de vraag mee te denken zij hoe grassappen konden winnen uit gras. Als innovatieve partner zagen wij als Keydollar direct kansen.

Met het inzetten van onze Keydollar Dry Bed in het gesneden en gehakselde gras zijn ze in staat zo veel mogelijk eiwitrijk sap te winnen uit het vers gras. De machine draait nu geruime tijd naar tevredenheid. Een prachtig project dat nogmaals laat zien dat Keydollar-machines zeer breed kunnen worden ingezet.

Bekijk hieronder hoe de Dry Bed wordt ingezet in de gehele installatie:

Bent u benieuwd wat Keydollar voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken! U kunt ook direct bellen met onze adviseurs via +31 (0)514 593562.